woensdag 8 juli 2009


Uitverkoop!

pyv[1]

Maasmechelen Village en Bataviastad… je denkt meteen aan dure merken. En inderdaad, de meeste winkels hébben geprijsde kleding, maar… dat betekent ook enorme kortingen nu het overal uitverkoop is. Altijd al daar een keer willen shoppen, maar er nooit geld voor gehad? Sla nu je slag en profiteer van gigantische kortingen!

Bataviastad – gebouwd op grote merken, zoals ze zelf zeggen. En inderdaad: van Adidas tot Björn Borg, van Calvin Klein tot Dept, alle grote merken zijn vertegenwoordigt in een klein, gezellig stadje, vlakbij Lelystad. Als je alle winkels zat bent, kun je heerlijk even uitwaaien aan het water.

Maasmechelen Village, boven Maastricht, is een in L-vorm gebouwd winkelcentrum. Ook hier zijn alleen grote, dure, stijlvolle merken te krijgen voor vrouwen, mannen en kinderen. Waar je ook kijkt, je ziet kleding…

logo_nl[1]large_337267[1]

Zoek uit waar je het dichtste bij woont, en ga een kijkje nemen in een van de outlet shops in de Bataviastad of in Maasmechelen Village. In de Bataviastad is het uitverkoop tot 16 augustus, dus plan gauw je bezoek!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer