donderdag 25 juni 2009


Radijsje!

Bij de naam Radijsje krijg je niet direct het idee van kleding. Maar bij Radijsje zijn hele originele en aparte rokjes en jurkjes verkrijgbaar!  De rokjes en de jurkjes zijn handgemaakt! Veel kwaliteit dus. Zowel de rokjes als de jurkjes brengen een authentice stijl met zich mee. En dat zorgt voor een frisse vrouwelijke uitstraling met toch een speels effect! Ideaal voor deze zomer dus! Door de drukke motieven en de kleuren zijn de rokjes en de jurkjes helemaal hip deze zomer! Hier kan je mee voor de dag komen!

Helianthus_4a0d375d42c17Blauw_druifje_detail_3

De handgemaakte rokjes bestaan uit een onderrok en een overslag rok en een ze zitten heerlijk door de brede band van soepel tricot. De rokjes zijn in heel veel kleuren en motieven verkrijgbaar. En ieder rokje is bijna uniek! Kijk op de website voor meer informatie.

Jurkje__488050afe546e

Geweldig jurkje. De tricot valt heel soepel en zacht in een draperie aan de voor zijde. De band op je heup. Van onderen iets gerend met een vollant. Lengte: boven de knie. Erg vrouwelijk. En het mooiste van het jurkje is dat  het ook nog eens heerlijk draagt!


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

3 reacties

 • Esther says:

  Hallo,
  Bij het googlen kwam ik ineens op deze site en zie tot mijn verrassing een artikel en foto’s staan over Radijsje. Goh wat leuk dat jullie zo’n enthousiast er over geschreven hebben. Jammer dat ik het eigenlijk het bestaan ervan niet kende. Het staat er misschien al een tijdje op omdat het over de zomerrokjes gaat. Inmiddels heb ik weer nieuwe rokjes voor dit najaar. Wanneer jullie de foto’s willen vervangen, kan ik ook wel wat aanleveren?
  Ik hoor het graag en dank jullie wel!
  Herfstgroet, Esther van Deijzen
  http://www.radijsje.nl

 • colette says:

  wat een leuke rokjes, ik ga gelijk op de site http://www.radijsje.nl kijken.Reageer