maandag 3 augustus 2009


D-E-P-T

Ook de nieuwe najaarscollectie van D-E-P-T is weer verkrijgbaar. En ondanks dat er veel zwart en paars te zien in deze winter heeft D-E-P-T een kleurrijke collectie! De collectie heeft zoals altijd ruimte voor ieder z’n smaak. Kleding met een speels tintje en ook kleding met een zakelijke uitstraling. Kort om; de collectie van D-E-P-T is weer geweldig!

image

De collectie van D-E-P-T geeft alle mogelijkheid om te spelen met kleur. Hierboven zie je een kleurrijk jurkje met een drukke print. Door de wat warmere kleuren heeft het jurkje een winterse uitstraling!

imageCAX0LRLH

Hier is de zakelijke kant van D-E-P-T te zien. Een rokje met strak model. Maar ook hier is toch weer een speelse draai aan gegeven! En ook het roze riempje maak het helemaal af!

hhh

Ook dit rokje heeft een aparte uitstraling! Ook door de kleuren hoort dit rokje er helemaal bij deze winter! Paars, grijs en zwart zijn veel voorkomende kleuren deze winter!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

2 reactiesReageer