donderdag 30 juli 2009


Alle zwemkleding bij elkaar

1134597_17414031

Zwemkleding.nl is een verzamelsite voor bikini’s, badpakken, zwembroeken en andere accessoires voor aan het strand of in het zwembad. Aangezien we midden in de Nederlandse zomer zitten is het de perfecte timing om wat nieuwe zwemkleding aan te schaffen, als je die nog niet had. Of je nou in Nederland blijft of de zuidelijke zon opzoekt, een aantal zomerse badkledingstukken mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw koffer!

‘Ja… maar wat zijnde trends deze zomer?’, zul je denken… Voor vrouwen is het in om met een badbak of bikini met ‘one -shoulder’ over de stranden te paraderen. Deze must-have voor de zomer van 2009 zal veel te zien zijn op de mediterrane stranden en bij zwembaden in tropische toeristengebieden. Naast de ‘one-shoulder’ is ook het verschijnsel ‘cut away’ in. ‘Cut away’ houdt in dat er in de bikini’s en badpakken op verschillende plekken de huid is te zien, voor wie wel wat aandurft dus…

logo[1]

Niet iedereen heeft hetzelfde figuur en dat is soms  lastig bij het kopen van een leuke bikini. Toch zijn er een paar tips:

 • Heb je een buikje of een maatje meer? Draag dan badpakken, die zijn ook hip en verbergen je buikje, ook een tankini kan een oplossing zijn. Accessoires zoals een leuk riempje leiden af en donkere kleuren kleden goed af.
 • Heb je korte benen? Draag hoog uitgesneden broekjes of broekjes met touwtjes, het liefste broekjes met pijpjes vermijden.
 • Heb je een kleine boezem? Koop een bikini met vulling, een halterbikini’s of een met een drukke print, dat leidt af.
 • Heb je juist een grote boezem? Zorg voor goede ondersteuning door middel van een cup met beugel. Draag geen driehoekbikini’s, dat benadrukt.

Omdat iedereen zijn eigen smaak heeft is het soms lastig om de perfecte zwemkleding te vinden. Op het internet is het vaak lastig om veel badkleding met elkaar vergeleken te zien. Daarom is veel zwemkleding samengebracht op een website: zwemkleding.nl. Hier vind je alle mogelijke modellen, maten en kleuren voor elke leeftijd.

Dus, als je nog niets hebt, of nog iets nodig hebt, neem een kijkje op de website en bestel jouw ideale zwemkleding!

Dit is een advertorial
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

2 reacties

 • mirjam says:

  Leuke website. Handig dat alles in overzicht staat. Dat scheelt weer zoeken. Zou wel prettig wezen als er nog meer aanbieders van zwemkleding.nl (zoals Espirit) bij zouden staan.

 • Saskia says:

  Hartstikke leuke site, heb al e.e.a. besteld. Fijn dat je niet bij diverse online winkels hoeft te kijken, hier heel veel zwemkleding en badmode in één overzicht.

  Dus een echte aanrader wat mij betreft!Reageer