woensdag 30 december 2009


Nieuwe collectie 2010!

abab

Jaja, ook bij Shoeby Fashion is de uitverkoop begonnen! Kortingen van 30%, 50% en zelfs 70%! Je begrijpt, alles vliegt de deur uit zo! Als je dus nog snel iets nodig hebt, voor een feest, óf juist een basic, bij Shoeby Fashion kun je overal voor terecht. Aparte stoffen, modellen en printjes, maar ook hele gewonen casual kleding. Altijd handig, zeker nu de uitverkoop begonnen is!

jurkierokje

Er is zelfs al een nieuwe voorjaarscollectie binnen! 2010 ziet er casual uit, met veel spijkerrokjes, basic shirtjes en hier en daar een jurkje met aparte print of opdruk. Erg veel valt er nog niet van te zeggen, aangezien het nog maar het begin is en nog niet veel winkels hun nieuwe collectie al in de rekken hebben hangen, maar als jij de eerste wilt zijn die in de nieuwste mode rondloopt, moet je zeker een kijkje nemen in een van de winkels van Shoeby Fashion. In hun webshop kun je natuurlijk ook 24/7 terecht. Daar kun je meteen zien wat ze allemaal in de uitverkoop hebben!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer