vrijdag 25 september 2009


Hebtember & drie dwaze dagen

Naamloos

De Bijenkorf is weer helemaal in met de actie ‘Hebtember’… en mocht je die gemist hebben: de ‘drie dwaze dagen’ komen er ook weer aan!

In Hebtember (maandag 22 september tot zondag 27 september) zijn er allerhande hebbedingen voor spectaculaire prijzen! Ook zijn er op veel artikelen kortingen tot wel 20%! Als je dit weekend nog niets te doen hebt en je wilt je wagen in dit prijzencircus… sla dan nog even je slag en ga een kijkje nemen bij de Bijenkorf!

Homepage-1_week-39_Koopavond[1]

Maar… wil het geval nou dat jij net dit weekend niet kan of al wat anders te doen hebt? Niet getreurd, de drie dwaze dagen van de Bijenkorf komen er namelijk ook alweer aan! Van donderdag 1 oktober to t zaterdag 3 oktober is het rennen geblazen bij Bijenkorf. In Amsterdam, Den Haag en Rotterdam opent Jeroen van der Boom de dagen, en ook op andere locaties zijn er verschillende leuke dingen georganiseerd. Zoals ze zelf zeggen: ‘…drie dagen lang de mooiste merken voor dwaze prijzen. Van mode tot beddengoed, van designmeubels tot speelgoed en van kookboeken tot cosmetica. Het aanbod wordt iedere dag groter…’. Waar wacht je nog op?
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer