vrijdag 7 augustus 2009


Shoeby Fashion

Ontdek nu de nieuwe dameskleding van Shoeby Fashion. Nieuwe kleuren, patronen en stijlen liggen voor je klaar! Er zijn weer volop nieuwe fashion items verkrijgbaar. De collectie bestaat voornamelijk uit de kleuren paars, grijs, zwart en wit. Deze kleuren zijn dit najaar helemaal hot en overal verkrijgbaar! Verder heeft de collectie een uitgebreide keuze uit verschillende stijlen. Maar allemaal met een charmante vrouwelijke uitstraling!

shoeby-jurkje

Hier is een artestieke jurk te zien met alle modekleuren van het aankomende seizoen! Door de glanzende stof heeft de jurk een klassieke uitstraling maar door de vormgeving van de jurk komt er een speels accent bij!

untitled

Hierboven staat een jurkje/tuniek uit de nieuwe najaarscollectie. Door de plooien en de strik heeft dit jurkje/tuniek een schattige vrouwelijke uitstraling! En grijs is het natuurlijk helemaal dit najaar!

untitled

Deze blouse is alles wat je nodig heb; charmant, vrouwelijk, speels en modieus! Door de getailleerde band word je taille goed benadrukt. En ook de kleur, het hoort er weer helemaal bij!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

1 reactieReageer