maandag 20 juli 2009


Poools

2index2[1]

Als je iemand met dit merk aan ziet lopen, kijk je wel even om. Chic, met toch een tikje nonchalant. Basic kleuren worden afgewisseld met felle kleuren, die er goed bij passen. Een grijs jurkje met een blauw gekleurde legging met luipaardenprint. Gewaagd, maar zeker niet verkeerd. Durf jij je te tonen in gewaagde printen en kleuren? Waag je dan aan Poools.

2assorti21[1] 2assorti24[1]

De collectie geeft een aparte aanblik. Het is de wintercollectie al, wat – mij in ieder geval – niet echt aanzet tot kopen, maar we moeten er vroeg bij zijn, om al meteen in de nieuwste mode te lopen! De kleuren grijs, bruin en blauw domineren deze winter bij Poools. Ze worden leuk met elkaar en met verschillende accessoires gecombineerd, zodat het geen saai geheel wordt. Poools is stijlvol, heeft smaak en is voor de exentrieke vrouw, die niet op een centje kijkt.


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer