dinsdag 27 oktober 2009


StudioRUIG; apart en exclusief!

abcd

Handgemaakt, exclusief, lekker soepel en een beetje ecologisch. Zo noemen ze zichzelf. StudioRUIG is opgericht door 3 meiden die zijn afgestudeerd aan de Hogeschool voor Kunsten en die zichzelf willen bewijzen. Dat betekent voor hun: een modelabel oprichten en bekend worden!

aabb

En inderdaad, het merk is exclusief en lekker soepel. De mannencollectie lijkt alleen maar joggingbroeken te bevatten, maar het ziet er heerlijk relax uit. Ook de vrouwencollectie valt soepel en is gemaakt van basic kleuren; grijs, zwart en wit voeren de boventoon. Hier en daar een oranje legging of riempje, wat het geheel een beetje opvrolijkt. Veel jurkjes, hele aparte modellen af en toe.

abc

Als je hier op straat iemand mee ziet lopen kijk je wel even om. Het is enorm apart en exclusief. Je weet in ieder geval dat jij de enige bent die hierin rondloopt. Maar als je ervan houdt om op te vallen en je anders te kleden dan anderen, zonder felle kleuren of opvallende printjes te gebruiken, is dit merk echt iets voor jou!


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer