donderdag 25 juni 2009


Salesspotten bij Bijenkorf

174[1]

Salesspotten bij De Bijenkorf… een buitenkansje. Bij De Bijenkorf hebben ze speciaal deze weken extra korting en ze hebben er extra merken bijgekocht, om die extra goedkoop te verkopen. Een buitenkansje dus, voor elke vrouw die eens nodig haar kledingkast bij moet gaan vullen voor heerlijk zonnige dagen!

48[1]

Op de site van Bijenkorf kun je zo door alle kleding scrollen en meteen zien waar korting op zit. Perfect voor een dunne portemenee dus. Ook in de winkel is het goed aangegeven waar korting op zit en waar niet. Heb jij nou altijd al je boodschappen bij De Bijenkorf gekocht, maar net dat ene merk gemist? Misschien hebben ze het nu wel ingekocht, en kun je het met extra korting krijgen!

152[1]

 

Vooral bij de badmode kijk je je ogen uit, zoveel leuks zit er tegenwoordig tussen! Ook de zomerrokjes zijn een lust voor het oog, van korte spijkerrokjes tot wijde gebloemde rokken, alles ziet er even aanlokkelijk uit. Dus zoek jij nou nog net dát kledingstuk, van dát merk? Neem dan nu een kijkje bij De Bijenkorf, of op debijenkorf.nl. Daar kun je tot 5 juni het gemiste artikel in jou kledingkast vinden!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer