vrijdag 19 juni 2009


Tricot Chic

tchome

Een modieus bedrijf, van oorsprong Italiaans,  met vestigingen in New York, Milaan, Moskou, Parijs en Amsterdam. Dat klinkt als een duur merk… zul je denken. En… het ziet er ook inderdaad duur uit. De vrouwencollectie is erg gevarieerd, helemaal niet basic en zeker niet casual!

De collectie straalt vrolijkheid uit, er is veel aandacht besteed aan details. De kleding is echt bedoeld voor modebewuste vrouwen. Veel ruches, kantjes, sieraden en andere accessoires, vallen meteen op. Vaak zijn die extra geaccentueerd door ze bijvoorbeeld een andere kleur te geven. De stoffen zijn vaak erg apart. Luchtige tunieken of juist een strechbroek, vaak een aparte print, en met heel veel aparte details.

detailsdetails2

Het is een merk waar je echt van moet houden, anders vind je er niets aan. Het is een beetje een ‘tuttig’ merk, met veel ruches, kantjes, randjes, sliertjes en bandjes. Er is veel fantasie nodig geweest om dit soort kleding te verzinnen, maar het is zeker het bekijken waard!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer