dinsdag 9 juni 2009


Bespaar tot 60%

Bespaar nu tot 60% korting op de voorjaars en zomer collectie van Bon’A Parte. De collectie van Bon’A Parte is een uitgebreide samenstelling van verschillende stijlen. Voor iedereen is er dus wat!

670036

Hier een voorbeeld van een nonchalant jurkje met een toch sportieve uitstraling. Rustige kleuren. De oranje tintjes in de jurk geven een speels effect. Ook het model van de jurk is op een leuke manier gedaan. Doordat er aan beide zijkanten een ander patroon zit maakt het jurkje je slanker.

610301

Hier hebben we hem weer; de harembroek. De harembroek is echt het ‘hot item’ van deze zomer. Je zorgt ervoor dat je een opvallende verschijning ben met de harembroek. De harembroek is er in verschillende stijlen, kleuren en lengtes. De broek is ook erg handig voor de warme dagen, de broek zit losjes om je heen. De broek is goed te combineren met sandelen en houten accessoires.

633805

Wat ook deze zomer niet ontbreekt zijn de luchtige tunieken. Ideaal voor een bezoek je aan het strand! En voor de zwoele zomer avonden als je niet meer in je bikini wilt zitten!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer