vrijdag 29 mei 2009


Dress for less

Dress for less, de naam zegt het al: dit is een site waar je merkkleding kunt krijgen voor een lagere prijs dan in de winkel, een outlet. Ze verkopen merken zoals Marc O’polo, Pepe Jeans, O’NEILL en Tommy Hilfiger. Dus heb jij nou altijd al een kledingstuk willen hebben van een duur merk? Dan kun je het hier krijgen. Je kunt op merk of op kledingstuk sorteren en je keus maken! Overal staat bij hoeveel procent het minder is dan de normale prijs, en meestal zit dat boven de 40%…

Hier zie je een stukje uit de collectie die op de site staat. Ik heb een selectie gemaakt van de zomerse kledingstukken.

jrukg-oedth-4869nv11

Hier zie je een chic jurkje van het merk Vive Maria, voor een feestje bijvoorbeeld, en een luchtige, vrolijke zomerrok, voor als het warm is. Dit is ideaal te combineren met bijvoorbeeld de volgende accessoires:

tas zonnebril

Hier zie je bijvoorbeeld een tasvan Tom Tailor, die prima bij het zwarte jurkje past. En een zonnebril, onmisbaar op de warme dagen dat je het zomerrokje aan kan, van Fossil.

Zoals je ziet, er zijn veel combinaties te maken met allerlei producten. Er is zelfs een aparte pagina voor de badmode, die absoluut een kijkje waard is.
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer