donderdag 28 mei 2009


Jackpot

home

Styling tips, een wedstrijd wie het mooiste shirt kan ontwerpen of een tas die goed voor het milieu is? Je vind het allemaal bij Jackpot. Owja, en natuurlijk ook nog kleding… het valt bijna niet op naast de andere dingen! In de nieuwe zomercollectie van Jackpot, komt alles aan de orde: jurkjes, zonnebrillen, shorts, hoeden, rokjes, riemen en nog veel meer.

De collectie van Jackpot geeft altijd weer een beetje een ouderwets gevoel. De rokken zijn wat hoger dan normaal, er zijn veel blousejes en sommige jurkjes zijn in een ouderwets model. Ze hebben veel basic kleding, voor een redelijke prijs.

Ook staan er veel kledingtips op de site, erg handig! Zo staan er tips voor ‘Feminine Florals’, roze met wit, met veel printjes, ‘aquamarine’, blauw met geel, ideale kleding voor op het strand, en ‘pretty pastels’, paars met blauw met leuke bloemenprintjes. Je ziet ze hieronder. Wil je de tips erbij zien? Kijk dan op de site en ontdek hoe jij de zomer door moet komen!

jpblauwjppaarsjproze
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer