zaterdag 2 mei 2009


Life is better Blond

Mensen met bruin, zwart, rood of wat voor kleur haar ook, hoeven zich niet beledigd te voelen door deze site. Maar geef toe: ze zijn leuk! De shirts, truitjes, sweaters en topjes met teksten die de makers hebben verzonnen, of… die je zelf in een helder moment hebt bedacht! En zo’n heldere gedachte wil je dan toch met iedereen delen?

life-is-better-blondblshirtkort1

Vrolijke teksten, zoals: ‘Life is better Blond’, ‘Blondes do it better’ en ‘Blondelicious’ prijken op de shirts. Saaie shirtjes worden zomers gemaakt door de teksten.

Maar ben jij nou niet blond, maar wel eigenwijs? Maak dan een eigen ontwerp, kies je design en kleur en stel je eigen tekst samen. Zo wordt het shirt helemaal uniek en van jou alleen. Nu hoef je niet bang te zijn dat er ook iemand anders rondloopt met precies hetzelfde shirt als jou!

blshirtlangblsweater

Wees creatief en eigenwijs en doe een vrolijk, zomers shirt aan, om andere mensen aan het lachen te maken!

http://www.shirley.nl/blond/specials.htm
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer