woensdag 8 april 2009


Fashionmanor

1efotojurk

Talloze artikelen met korting, dure merken (zoals Lauren Moshi en Rebecca Taylor) en een outlet webshop: het is allemaal te vinden op Fashionmanor.com. Een Engelse webshop met dure merken tegen lage prijzen. Veel handtassen, riemen, sieraden en – natuurlijk – kleding! De meeste producten zijn van boven de 100 euro, maar in de outlet shop is er veel tot 80% afgeprijsd! Absoluut een kijkje waard dus…

roze-top1witte-top1

Veel topjes (handig voor de zomer!), maar ook veel neutrale kleding, voor als je eens iets nets nodig hebt! Ook zijn er veel jurkjes in de collectie, van gekleurde met veel plooien tot korte gebloemde.
Een erg handig detail: van de meeste kleding staan drie foto’s op de site: een van de voorzijde, een van de achterzijde en een close-up van een leuk detail. Zo kan je ook de stof gelijk goed bekijken.
closeup-oranje closeup-bloem closeupgoed
Nog iets over de tassen: erg veel modellen, een grote keus, maar helaas allemaal een beetje ouderwetse modellen. Dat is een nadeel, een felle kleur (die deze zomer zo in de mode is) is geloof ik niet verkrijgbaar… De accesoires zijn wel het bekijken waard, erg mooi en glinsterend allemaal!

Tags: , ,Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer