zaterdag 2 januari 2010


Vintage mode voor een lage prijs

header

Heb je opeens een geniale ingeving en bedenk je dat je die Gucci tas eigenlijk nooit gebruikt, dat Chanel jurkje écht te klein is en die Prada hakken veel te hoog? Je kunt je kleding verkopen via Hippas.nl, een initiatief van marktplaats.nl. Zij willen mensen met een passie voor mode bij elkaar brengen door middel van deze site. Je kunt hier vintage kleding kopen en verkopen en helemaal los gaan, samen met andere mensen met gevoel voor mode!

Hippas.nl is erg kritisch, niet alle kleding kun je erop zetten. Het moet van goede kwaliteit en een designer merk zijn, namaakartikelen zijn niet toegestaan. Je moet er een duidelijk foto van hebben en het moet bij de stijl van hippas.nl passen: hip en trendy!

aa ab

Hippas.nl is geen biedingssite. De verkoper vraagt een prijs en daar moet je je aan houden. Zo bieden ze een snelle service en kan alles goed en ordelijk verlopen.

Ben jij nou al een tijd op zoek naar dat ene jurkje van dat designermerk? Op hippas.nl maak je grote kans dat ze het hebben voor een lage prijs. Hebben ze het toch niet? Niet getreurd, kijk nog even verder, zeker weten dat je iets vindt wat naar wens is!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer