dinsdag 29 december 2009


Uitverkoop!

aaa

De kerst zit erop, de vakantie ook alweer bijna, dat betekent in de modewereld: sale sale sale! De uitverkoop komt eraan! Alle laatste winterresten de deur uit, om plaats te maken voor de spetterde lentecollectie van 2010!

Zo ook bij Esprit. Alle overige kleding moet weg, dan maar met korting. Als je er nog iets leuks tussenuit wil vissen, moet je snel zijn, want met deze kortingen vliegt alles de deur uit!

Ook Invito gaat er tegenaan. Gigantische kortingen, tot meer dan 50%! Invito is een super leuke winkel, met schoenen, tassen en accessoires. Vaak zie je er veel mensen mee lopen, wat niet gek is, als je naar de producten en prijs-kwaliteitverhouding kijkt.

Bij MEXX hebben ze tot 50% korting. MEXX staat bekent als een merk waar je alle kanten mee op kunt. Een zakelijk diner, of juist een relaxte outfit? MEXX heeft het in huis. Het is een redelijk duur merk, maar in de uitverkoop valt het reuze mee.

Natuurlijk is ook H&M met de uitverkoop begonnen. Daar hebben ze zelfs kortingen tot 70%! Als je er nog iets tussen wil vinden, moet je bij H&M zeker snel zijn, want waarschijnlijk is al het leuke er al uit.

In de webshops van al deze merken kun je het meeste nog wel krijgen. Sla dus je slag nu het nog kan en profiteer van gigantische kortingen!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer