vrijdag 3 april 2009


PrijzenCircus V&D

vdplaatje

Het grootste voordeelspektakel van Nederland, honderden artikelen tegen lagen prijzen, verschillende koopzondagen, extra koopavonden, stickerkortingen en 24 uur per dag online shoppen: het PrijzenCircus bij V&D! Nu twee weken lang goedkoper shoppen bij V&D, tot en met 11 april.

Natuurlijk zijn er ook verschillende modemerken in de aanbieding: Soho, Essentials, LIV collection, Principles, s.Oliver en Esprit kun je vinden voor super lage prijzen. Van gestreepte blouses tot tassen met een drukke print en van blauwe bolero’s tot casual allstars, alles is er te krijgen.

allstar1blous1

Ook hier is weer de voorjaarsmode in terug te vinden: jassen met rev√®rkragen, zwart met wit gecombineerd, veel casual kleding en blouses en natuurlijk: de grote zonnebril! Die kan, zo lijkt het, deze zomer helemaal niet meer gemist worden… in exotische kleuren zijn ze uitgestald, zodat je ze niet kunt missen.

bruine-bril2rode-bril2

Maar geef toe, welk meisje zie je met dit lekkere weer niet met een grote zonnebril op haar neus (of haar) lopen?

Tags: ,Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer