maandag 30 maart 2009


Kortingkortingkorting!

546790_41214184

Zojuist kwam ik op deze blog een artikel tegen over kortingscodes…

Als je nou altijd al een paar kortingscodes achter de hand had willen hebben, maar nooit een idee hebt gehad waar je die nu gratig kunt vinden, dan is hier de perfecte site: je kunt er gratis codes van af halen, voor online winkels. Voor onder andere H&M, otto, brunotti, Dress for less, fashionstore, Mexx en O moda kun je verschillende kortingscodes krijgen.

De gebruiksaanwijzing is makkelijk: je gaat naar de site, selecteert een product dat je altijd al in je bezit had willen hebben en gaat naar de kassa. Daar kun je meestal ergens de kortingscode invoeren en wordt vanzelf de korting berekend.

Er zit alleen soms wel een voorwaarde aan verbonden… de prijs van het product moet meestal boven een bepaald bedrag zijn, voordat de code werkt. Dit staat helaas niet bij deĀ  kortingscodes op de site, maar moet je een beetje zelf uitvinden.

Als je ook wel eens winkelt bij Amerikaanse of internationale webshops, kun je ook even kijken bij Retailmenot. Zij hebben ook veel kortingscouponnen.

Zeker het proberen waard. Neem een kijkje en profiteer van gigantische kortingen!

Tags:Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer