zaterdag 26 december 2009


Goede voornemens…

2515371768_fd2910fb55[1]

Ben jij nog goede voornemens aan het bedenken voor het nieuwe jaar? Dan heb ik hier een perfecte tip voor je: mest je kledingkast uit! Waarschijnlijk zijn er erg veel kledingstukken die je allang vergeten was, maar die nu opeens weer in de mode zijn. Waarschijnlijk heb je ook te weinig ruimte, dus ga er eens goed voor zitten en gooi alle oude zooi weg!

De website Mycelebrityfashion.co.uk heeft een onderzoek gehouden, waaruit gebleken is dat minstens 91% van alle vrouwen minstens één kledingstuk in hun kast hebben hangen waar het prijskaartje nog aanzit. Oftewel, wat ze nooit gedragen hebben… en dan blijkt ook nog een dat 79% van te voren al wist dat ze het nooit zouden gaan dragen… geef je je geld daarvoor uit?

Ook te kleine kledingstukken wegdoen, kost moeite: 84% van de ondervraagde vrouwen heeft nog iets niet weggedaan wat eigenlijk te klein is. Accepteer het nou eens, het past écht niet meer (meteen een nieuw goed voornemen: afvallen, zodat ze weer wel passen)! Maar 8% van de vrouwen beweert (!) dat ze alles wat er in hun kast hangt ook daadwerkelijk dragen…

Volgens de reacties op het bericht valt het allemaal volgens de vrouwen allemaal wel mee. Zij zitten duidelijk nog in de ontkenningsfase. Terwijl de mannen rustig vertellen hoe erg de kast van hun partner er wel niet uitziet… Hoe zit het bij jullie in je kast? Hangen daar ook kledingstukken met de kaartjes er nog aan, of valt het allemaal wel mee? Speelt de Hollandse zuinigheid hier ook in mee, of zijn vrouwen over de hele wereld hetzelfde…? Laat een reactie achter!


Categorie: Overig


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer