vrijdag 5 juni 2009


Just B.

homejb

Een enorm vrolijk merk, met super zomerse kleding. Zoiets zou je echt niet in de winter gaan dragen. Lange jurken, felle kleuren en vrolijke printjes zijn in deze zomer, volgens het merk Just B. Het merk is gemaakt voor ‘free, independent en cosmopolitan women’. En dat is zeker te zien aan de kleding die geshowd wordt.

Hier heb ik een selectie gemaakt van de collectie van dit voorjaar en deze zomer. Het is een vrolijke serie, met veel kleur en zomerse details. Een vrolijke jurk, een feestelijke jurk of een zomerse jurk? Je kunt het vinden bij Just B. Basic modellen met basic kleuren worden afgewisseld met aparte designs met nog apartere printjes. Absoluut een kijkje waard dus, er is voor iedereen wel wat leuks te vinden!

gele-jurk langsjaal zomerjurk jurk-en-vest
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer