woensdag 3 juni 2009


Thin Ice

hometi

Een Nederlands merk, wat zich vooral richt op vrouwen die durven, die stijl en humor hebben en die ergens voor staan. Voel jij je aangesproken? Neem dan een kijkje op de site van Thin Ice en ontdek de collectie van dit voorjaar. Ze laten zien dat iedereen onopvallend opvallend of opvallend onopvallend kan zijn. Duizelt het jou ook al?

De kleding is echter inderdaad erg onopvallend en simpel. Maar daardoor juist ook erg stijlvol. Ze onderscheiden zich door simpele, basic kleuren te nemen en die met een tikkeltje aparte patronen te mixen. Het resultaat? Een donkergrijs jurkje, met streepjes en ruches, of een wijde, lange jas die je – zeker weten  – nog nooit hebt gezien.

jurkti         jasgoed2

Een uitdagend merk, wat verkocht wordt in winkels die aandacht besteden aan hun collectie, zoals ze zelf zeggen. Een merk voor de zelfbewuste vrouw. Als jij nu denkt: dat ben ik, dan moet je echt een kijkje gaan nemen in de collectie van dit seizoen. Neem een kijkje in de kledingkast van de typische, Hollandse vrouw!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer