maandag 25 mei 2009


Steps

Steps heeft weer een nieuwe collectie in de winkel hangen. De collectie biedt verassende en dynamische kleding gericht op de vrouw ‘on the move.’ Vrouwelijke collecties met een spannende combinatie van ‘beauty’ & ‘confidence’ wat tot uiting komt in o.a. kleurrijke jurken met opvallende dessins en vrouwelijke, zakelijke outfits met een trendy twist.

573774085_5_e-be

Op de hierbovenstaande afbeelding is een vrouwelijke jurk met een opvallend dessin te zien. Maar ook kan de jurk gebruikt worden voor de zakelijke kant.

573774096_5_aexz

Hier komt één van de must-haves van deze zomer naar voren; de harem broek. In allerlei soorten en maten verkrijgbaar en zit heerlijk losjes voor de warme dagen. Ook is de broek te combineren met verschillende stijlen. Hier is de broek gecombineert met grote houten armbanden wat zorgt voor een aparte stijl!

573774195_5_yglp

Hier ook weer de harembroek alleen dan met een nettere uitstraling. Een zakelijke uitstraling met een trendy twist. Zo kan je dus op je werk verschijnen!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer