maandag 18 mei 2009


D.E.P.T.

ss09_intropic11

Een feestelijk jurkje, roze teenslippers, een  vrolijke sjaal, een zomers rokje, een beachshort, een gekleurd T-shirt of een basic jeans Рhet lijkt wel of je bij D.E.P.T. álles kunt krijgen. Overal geven ze je ruim de keus en voor iedere smaak hebben ze wel wat. Als je nu meer van nette kleding houdt, dan ga je voor een wit rokje met een simpel T-shirtje. Om het leuk te maken kun je er dan een van de vele accessoires bij doen. Als je een avondje gaat stappen hebben ze ook genoeg leuke kleding. Of je nu voor het jurkje of het topje gaat, het ziet er allemaal even vrolijk uit. Ook als je een chic feest hebt kun je bij D.E.P.T. terecht. Dan kies je bijvoorbeeld voor een iets langere jurk, of een lange broek met een blouse!

Er zijn ontzettend veel leuk modellen en printjes te bewonderen op de site van D.E.P.T. In het ‘lookbook’ kun je de meest leuke kleding bij elkaar zoeken en er gezellige combinaties van maken.

D.E.P.T. is over de hele wereld verkrijgbaar, ook in Nederland. In alle grote steden zit wel een winkel waar ze D.E.P.T. verkopen. Neem een kijkje en geniet van de veelzijdigheid van kleding. Laat je inspireren door de vrolijke kleding en ga zomers de zomer in!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer