zaterdag 16 mei 2009


Silver Creek

sc_zomer2009_0111

Silver creek – onder andere verkocht in de Open 32 en de Five Pocket – is een super leuk merk, voor als je van aparte kleding houdt. Het zijn vrolijke kleren, met leuke stiksels, opgenaaide draadjes, of andere leuke details. De kleding heeft vaak veel kleur en het ziet er altijd vrolijk en zomers uit. Gebloemde jurkjes, witte tunieken, fleurige rokjes of een skinny jeans nodig? Neem een kijkje bij de Open 32 of de Five Pocket en je hebt grote kans dat er iets voor je bij hangt!

Silver creek is een redelijk duur merk, maar dat mag ook wel als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt. Meestal zijn de kleren met veel zorg gemaakt en zitten er leuke details aan, die meestal veel tijd kosten om te maken. Ook is de kleding altijd van goede kwaliteit.

Hier is alvast een stukje uit de zomercollectie van Silver Creek, de rest kun je op de site bekijken.

 women_411 women_1411
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer