dinsdag 12 mei 2009


Filippa K

Filippa K is een kenmerkend  Zweeds merk. Uit ervaring kan ik meedelen dat de kwaliteit perfect is. De collectie is tijdloos en neutraal qua kleur. Het zijn subtiele kleuren, veel wit, zwart en grijstinten met hier en daar een gekleurd hemdje. De stoffen zijn van zeer goede kwaliteit, veel zachte jerseys, heerlijke breisels en shirts met lycra en katoen. Filippa K is de grondlegger voor de ideale shirts. Het merk bestaat sinds 1993 en is al 16 jaar een hit!
Bij Filippa K  kan je  een total look creëren, wat betekent dat je er ook terecht kunt voor ondergoed, laarzen en een heleboel accessoires. Zoals leuke riemen.

filippa-k-dunne-wollen-jurk-gray-04

Wat je gelijk opvalt is de goede pasvorm en de soepelheid van de jurk! De neutrale kleur geeft een chique vrouwelijke look!

filippa-k-viscose-shirt-trench-01

Ook hier, de soepelheid van de kledingstukken van Filippa K valt gelijk op.

Filippa K is in verschillende webshops te koop!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

1 reactieReageer