vrijdag 8 mei 2009


Miss Sixty

catalogue_misssixty_ss091

Miss sixty summer! Kenmerkend van de collectie is voornamelijk de stoer uitdrukking en looks! Miss sixty is vooral voor de stoere shopgirls. Heel de collectie van Miss sixty is zoals alle andere collectie vol kleur! Wat ook bij Miss sixty opvalt is de apartheid. Er hangen veel aparte shirts, tops en tunieken in de collectie! Dat valt goed te combineren met de vele jeans die in de collectie hangen. Vele verschillende maten en modellen. Ook de assecoires van Miss sixty zijn apart getint. De assecoires maken je outfit net een tikje persoonlijker en het maakt je look helemaal af! Ga jij voor een stoere zomer? Dan is Miss sixty het geschikte merk voor jou!

ggg

Hier boven zie een afbeelding met voornamelijk de assecoires van Miss sixty verschillende kleuren bij elkaar is helemaal hot! En hoe groter je armbanden zijn des te beter. Je ziet ook dat Miss sixty schoenen in haar collectie heeft. De schoenencollectie is vrij apart, maar het geeft je wel persoonlijk heid!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer