maandag 27 april 2009


Oilily’s summer of Love

Oilily’s summer of love viert de heropleving van de positieve energie en de onbezorgde stemming van het begin van de jaren zestig, met een inzameling in eigentijdse, artisanale stijl. Een inzameling die het nieuwe leven in creativiteit, verbeelding en een gemakkelijke houding tegenover het leven ademt. Dit eigentijdse gevoel komt door het gebruik van materialen die de directe verwijzing naar een zomers gevoel! Kortom, de collectie straalt één en al frisheid, kleur en zomer uit!
rokje-olily
Hierboven is een rol uit de collectie van Oilily te zien. Een aparte rok met charmes. De luchtballonen geven een zomers gevoel. En voegen een creatieve waarde aan de rok.
company01
Kleur! Bij de collectie van Oilily ontbreekt het er ook niet aan; kleur en drukke printjes bij elkaar gevoegd tot één print.
Meer weten? Kijk dan op de webstite van Oilily; www.oilily.nl Daar bevindt zich ook een e-shop!Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer