woensdag 22 april 2009


SPS superstar voor stijlvolle vrouwen

sps_superstar_logo

Superstar brengt voor de vrouw met gevoel voor stijl een elegante collectie waarin de laatste trends op een uitgesproken manier vertaald zijn.  De veelzijdige voorjaarscollectie van superstar staat centraal. Vul je garderobe voor het voorjaar aan  met opvallende kleding waarin je gezien mag worden.

6 Hot trends. De voorjaarscollectie van Superstar haakt in op 6 opvallende trends. De collectie straalt zowel romantiek als eigenzinnigheid uit. In deze blog bespreek ik 2 trends.

Black & White

De Londense hippe sfeer staat centraal in dit thema. Smaakvolle ontwerpen en dessins in prominente kleuren; zwart, wit en ecru. Dit thema kenmerkt zich door ‘shophisticated’  pakken met sluik vallende pantalons en tunieken en blouses met hoog gesloten kraag.

Pretty in Pink

Romantiek met een stoere twist is kenmerkend voor dit voorjaarsthema. Zacht oudroze tinten verwerkt in voile, transparante en glanzende stoffen geven het romantisch kenmerk. Blousen en tunieken bewerkt met plooien en kraaltjes.
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer