zaterdag 18 april 2009


Gaastra lentecollectie

gaastraleul

Heb jij nou, net als mij, altijd al gedacht dat Gaastra alleen een kleding merk is? Dan kun je op deze site het tegendeel zien. Gaastra is veel meer dan alleen kleding: het begon eens als een zeilenmakerij in Sneek en is langzaam uitgegroeid tot een lifestylemerk met vestigingen in heel Europa. Het kledingmerk staat bekend als duur, maar het is zeker een goede kwaliteit en… er is zeker veel leuke, trendy kleding te krijgen! Voor kinderen, jongeren en ouderen, maar wel de financieel wat beter gestelden, iedereen kan er terecht.

De webshop is ingedeeld in sportkleding en casualkleding, erg handig als je specifiek ergens naar op zoek bent.

gasport21gasport3

Bij de sportkleding kun je veel polo’s, zomerjassen en blouses krijgen, zoals je hier ziet.

gacasual3gacasual21

Bij de casual kleding kun je veel shirtjes, blouses en nette kleding vinden. Knappe modellen showen de leukste kleding, die je zo aan zou willen trekken!

Tja, je moet er wat voor neertellen, maar het is dan ook super leuke kleding… een tikje ‘kak’, maar dat maakt het ook weer leuk, je voelt je zeker in de kleding van Gaastra! Op de mooie webshop van Gaastra kun je leuke kleding bestellen, zonder verzendkosten! De lentecollectie van Gaastra is netjes, trendy en goed voor elk weer!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer