donderdag 22 oktober 2009


Apart en origineel – Forecast!

Jaja, ook bij de Forecast, bekend als superleuk, maar prijzig, hebben ze weer een nieuwe collectie in de rekken hangen (‘Stop! We are brand new!’). En ja, de collectie van Forecast ziet er superleuk uit en is erg origineel. Een beetje andere kleuren dan we gewend zijn deze winter; hier is meer roze, groen en felblauw te zien, in plaats van paars en grijs. Maar natuurlijk zijn er ook in deze collectie hippe mode-items te spotten; de tailleriem, geruite jas, gebreide jurkje en het lange vest zijn ook hier niet ver te zoeken.

aaaaa

aabb

Maar toch zit er aan de Forecast collectie, met onder andere de merken D-Lite, Object, Scotch en Clare Norwood, een apart tintje. Aparte printjes worden gecombineerd met hele andere kleuren. Het geheel geeft een stylish effect en het zorgt ervoor dat er mensen omkijken als je langskomt. Je bent een opvallende verschijning als je je kleed volgens de mode van Forecast.

blauw

groen

Ben jij op zoek naar iets feestelijks en iets wat echt origineel is? Neem dan een kijkje bij Forecast, vergaap je aan de prachtige printjes, kleuren en combinaties en sla je slag. Zeker in deze tijd: bij elke aankoop krijg je een cheque voor €30,00 korting bij besteding van €100,- en maak je kans op een kledingcheque van €1000,- euro! Wie slaat dat nou af?
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer