dinsdag 13 oktober 2009


Jackpot!

Deze winter treken tegenpoolen elkaar.  Romantisch borduurwerk, transparante zijde  flirt met grove breisels, en elegante zwarte items  krijgen sparkly met tint van warm roze, oranje en turquoise. Inspiratie nemen in folklore dat maakt het met  ultra vrouwelijk rokken, jassen op maat gesnede en kettingen. Doe ideeën op om je meest onstuimige winter outfits en maak dit je beste winter ooit!

 

City Rumble: Maak je klaar voor de winter in een eclectische mix van patronen en materialen. Transparante shirts en diverse bloemenprints in een palet van grijs, zwart, turkoois en paars zijn de kenmerken van deze look.

untitled

Working girls: Dit seizoen; een pak met een bloemen bedrukte shirt, een leuke muts en kleurrijke tas. Het moet er stijlvol uit zien en toch comfortabel. De  jas geeft je het silhouet en de geplooide legt het accent op je benen. Leuke accessoires geven u dat extra beetje.

untitled

 

Pink passion: Wees het hoogtepunt van de winter in een hartstochtelijke palet van roze. Dit seizoen kunnen we gewoon niet genoeg van deze bruisende kleur krijgen.

untitled
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer