vrijdag 9 oktober 2009


Het straatbeeld van dit seizoen – Open32

Dit najaar zijn er weer trends in het straatbeeld terug te vinden. De vrouwen kunnen net als vorig seizoen weer de kleding laag over laag dragen, waarbij het mixen van grove en fijne materialen de trend is (bijvoorbeeld zijde met brei). Lange gebreide vesten worden vaak als jas gedragen. De kleuren zijn ingetogen en het algemene beeld is voor de vrouw een tikje eigenzinnig.

collectie_1

Ruitjes ijn hot! Op de bovenstaande afbeeldingen kun je zien dat je ruitjes op allerlei mogelijke manieren kan dragen; sportief, vrouwelijk, casual! En ook dit seizoen, je benen mogen gezien worden, jurkjes, tunieke en rokjes komen veel voor deze herfst. En wees ook niet bang om verschillende kleuren en motieven met elkaar te mixen.

collectie_3

De hier bovenstaande afbeelingen geven een wat stoerdere uitstraling! Nog steeds vrouwelijk maar toch net iets meer stoer! Ook hier leer en jeans, drukke printjes met veel kleur. Voor ieder zijn eigen stijl!




Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer