zaterdag 3 oktober 2009


Superstar

aaaa

De wintercollectie bij Superstar is weer om te spetteren. In de verschillende categorieën komen allerlei stijlen aan bod. Hou je van roze, of ben je juist een rockgirl? Bij Superstar kun je zeker aan je trekken komen wat het de laatste mode betreft. Van stoere spijkerbroeken tot zachtroze tunieken, van zwarte riemen tot kleurige sjaals.

Naamloos

Als je bij de Superstar naar binnen loopt moet je niet verwachten dat je basics tegenkomt. De Superstar heeft aparte stoffen, gecombineerd met aparte modellen. Het moet helemaal jou smaak zijn, anders vind je er niets aan… maar als het je smaak is kan je er ook echt van genieten. De collectie biedt telkens een nieuwe kijk op de mode en je ontdekt nieuwe modellen, kleuren, printen en stoffen. Hier een bloemtje op een mouw, daar een bontje langs de kraag, een kettinkje hier, een riempje daar… het maakt het helemaal origineel en uniek. Echt Superstar!

aaas
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer