woensdag 16 september 2009


De najaarscollectie van Radijsje

In een eerder bericht op deze site, over Radijsje, is al verteld dat Radijsje een merk is waar ze handgemaakte kleding maken. Door het goede ontwerp en de juiste stoffen te kiezen zitten de rokjes vaak erg lekker en worden ze met plezier gedragen.

Rugosa_4aa7a86e89939Zamla_4aa695595dfd2

Nu de herfst er weer aan komt, hebben ze bij Radijsje ook nieuwe kleding in de collectie. Veel hippe kleuren, zoals donkerbruin, paars, blauw en (donker)roze. Er worden veel bloemenstoffen gebruikt en de meeste rokjes zijn zo gemaakt dat de lappen stof elkaar overlappen. Erg leuke stoffen worden er gebruikt, van stippels tot bloemen, van effen tot gespikkeld. Alles soorten prints, erg vrolijk, maar toch in de tinten van dit najaar. De kleuren en stoffen zijn erg goed bij elkaar uitgezocht. En door de tricot band zitten ze ook nog eens heerlijk!

Diascia_4a603de3c9b40

Ook de jurkjes zijn weer volgens het normale Radijsje-model. Van heerlijk-zittende stof gemaakt en met een erg hippe print. Hier kun je zeker mee voor de dag komen op een gewone dag! En aangezien ze bij Radijsje ook nog leggings hebben, kun je meteen alles kopen wat je erbij nodig hebt!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer