donderdag 3 september 2009


Jeans centre nu online!

De collectie die normaal alleen maar in de winkel hangt van Jeans Centre is nu ook online te zien op www.jeanscentre.nl De collectie van Jeans Centre bestaat voornamelijk uit de merken; Garica, QS by Oliver en Image Industries. Hoofdzakelijk bevat de collectie van Jeans Centre uit jeans. Allerlei verschillende modellen, kleuren, maten etc. Voor ieder wat wils dus! Maar niet alleen de jeans staat in de webshop! Je collectie van Jeans Centre is voornamelijk stoer en stylisch! Maar natuurlijk wel met een vrouwelijk tintje wat er niet aan kan ontbreken! De collectie oogt donker, maar dat is deze herfst en winter helemaal niet erg, juist hot!

 

G90018_Auron_190_4a55dadf17a36

G90032_Aachen_32_4a55dcf341367

Garcia_Nikki_dark_used

 

De hier boven staande afbeeldingen vormen een perfect setje voor de aankomende winter/herfts! Stoer, strak en ook vrouwelijk door het roze tintje! Deze kleren zijn allemaal zo te bestellen in de webshop van Jeans Centre! Dus niet twijfelen maar bestellen! Of je kan natuurlijk naar één van de winkelketens van Jeans Centre gaan! Wil je weten waar de dichtsbijzijnde winkel zit? Kijk dan op de website!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer