vrijdag 28 augustus 2009


De wilde herfst bij Vero Moda

ANIMAL

Het animal instict is nog steeds niet over. De luipaardenprints zijn nog steeds te koop bij Vero Moda. Ze weten van geen ophouden. Mix de prints met basic kleuren en modellen en je krijgt een wilde look! Ook zie je veel lange gebreide vesten van een sombere kleur, gecombineerd met een tuniek met een wilde-dieren-print.

Ook moet er deze herfst ‘back to the basics’ gegaan worden. Een paar basics in je kast kan natuurlijk geen kwaad, maar zorg dat je er niet teveel hebt, daar wordt je outfit erg saai en fantasieloos van. Combineer de basics met felle kleuren en drukke prints, zodat je er niet te gewoontjes bij loopt.

jas

Dit najaar zijn er ook bij Vero Moda veel breisels te zien. Wijde vesten zijn geen uitzondering. Ook de winterjassen worden wijder. Aparte modellen met ietwat saaie kleuren zijn veel gezien.

Kortom: Vero Moda’s herfst is een herfst van wilde prints, saaie basics en wijde modellen!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer