woensdag 26 augustus 2009


De trends van H&M

768_magazine_paris_1_default[1]

Deze herfst is er bij H&M veel zwart en wit te zien. Ze hebben veel ietwat chique kleding in de rekken hangen. Voor een feestje kun je hier zeker terecht dit najaar. Ze hebben hun collectie onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals ‘the new dandy’, ‘into the wild’ en ‘back in black’. Zo kun je meteen bij jou favoriete kleding kijken. Ben je een romantisch type, of juist een wilde? Neem een kijkje bij H&M en je weet zeker dat je slaagt.

trend

Broeken met gaten, rokken met een hoge taille en laarzen tot over de knie, of juist een slimfit broek met naaldhakken? Ontdek jou stijl, smaak en elegantie! Maar toch, deze herfst moet je wel een paar laarzen hebben die tot over je knie komen en een slimfit spijkerbroek met gaten. Niet jou stijl? Wees gerust, er zijn ook genoeg andere dingen die je niet kunt missen. Wat dacht je van de wijde mode? Alles wordt weer wijder deze herfst en winter, dus bereid je maar vast voor!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer