maandag 8 juni 2009


Modetrends zomer 2009

De modetrends van deze zomer? De harembroek, zul je zeggen, en de broek met gaten en scheuren. Inderdaad, dat zijn twee van de vele zomertrends… maar, er zijn er nog veel meer! Ik zal hier een aantal modetrends op een rijtje zetten, die nu op de catwalk te zien zijn.

  • Opvallende ritsen. Bijvoorbeeld in jurken of rokken. Ritsen die opvallen, oplichten en het geheel een apart effect geven.
  • De badmode is ook erg apart dit jaar: veel badpakken en bikinis hebben extra bandjes of touwen die ingewikkeld overal omheen zijn gedraaid. Erg leuk om te zien, maar het lijkt me erg onpraktisch om te gebruiken.
  • Hoedjes zijn ook erg gewild. Je hoeft je deze zomer niet te schamen voor een vrolijke hoed of pet, het is trendy.

ritsenjurk1  badpak 

  • Fel gekleurde sandalen met veel touwtjes zijn veel te vinden op de catwalk. Een vrolijke sandaal maakt het geheel net af, en geeft het een zomers effect.
  • Kaftan. Wat? Kaftan… dat is doorschijnende stof met een print. Meestal geeft die print een buitenlands idee en waan je je zo op vakantie!
  • Geel. Een gele jurk, een geel broekpak, of gewoon een gele riem. Geel is deze zomer een kleur die echt niet gemist kan worden in je outfit.

hoedje1 kaftan geel

Bron: http://www.elle.nl/mode/trends/zomertrends


Categorie: Trends


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer