dinsdag 1 december 2009


Modieus de feestdagen in!

aa

De feestdagen komen er weer aan, en dat betekend: chique kleding met leuke accessoires. Ik ben voor jullie opzoek gegaan naar de leukste jurkjes, hipste tasjes en meest modieuze schoenen.

forecast

Dit eerste setje kleding en accessoires is van de Forecast, een hippe, maar dure winkel, die altijd met de trend meegaat. Sombere kleuren, maar chique stoffen. Hippe tasjes en sieraden maken het geheel af. Als je een gala hebt, of gewoon een etentje, bij de Forecast kun je altijd terecht.

c&a

Ook bij C&A hebben ze leuke jurken in de collectie. Van lange galagewaden, tot korte cocktailjurkjes. Deze jurk is erg chique en elegant en is zeker geschikt voor een kerstetentje! De knoop in het midden geeft er een nonchalant tintje aan en de ketting maakt het geheel helemaal af.

silver creek

Bij Silver Creek zien we wat meer vrolijkheid. Voor pakjesavond, of een gezellig en vrolijk avondje uit is dit erg geschikt. Meer kleur en speelsheid in de modellen en een frisse kijk op de combinaties. Durf kleuren te combineren en beleef een heerlijke feestdagen in de perfecte kleding!


Categorie: Trends


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer