vrijdag 3 april 2009


Strandmode!

Tegenwoordig ontbreekt het er ook niet meer aan; strandmode. Zelfs op het strand moet je er perfect uitzien. Maar goed, dat kan ook wel! De winkels hangen vol met strandmode! Allerlei bikini’s met prints of effen. Leuke beachshorts. En accessoires om het helemaal af te maken! Je kan er dus helemaal perfect uitzien op het strand.

Je kan netjes gaan maar ook sportief! Als je sportief bent, en lekker actief bezig op het strand is een beachshort handig! Dit is een voorbeeld van een ‘stoere’ beachshort! Lekker druk met allerlei printjes.

erez4

Lekker heel de dag op je handdoek liggen? En terrasjes pakken? Een nette bikini dus! Ook daar hoef je niet ver voor te zoeken, de winkels hangen er vol mee. Deze, is een rustige bikini met een nette uitstraling.

moderneleganceban_thumb3


Categorie: Trends


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer