maandag 19 oktober 2009


Durf kleur te bekennen!

In deze blog ga ik een stelletje kleren voor je uitzoek en beschrijven! De winkels hangen tegenwoordig zo vol, een beetje hulp kan je misschien wel gebruiken! Is het jou stijl niet? Kijk dan eens bij de andere blogs!

shirtuntitledketinguntitledketting

desigual-nc-voorkant-rok-MAleggingpaarse-shabbies-lange-laars-4173

Kleur, kleur en nog eens kleur! Doe eens gek met verschillende kleuren! Dit seizoen helemaal hot! In veel winkels zie je de meest uit één lopende kleuren met elkaar gecombineert, en dan ook nog met allerlei verschillende motieven, patronen en stoffen. De nieuwe kleuren van dit seizoen zijn toch wel groen en okergeel, maar ook paars is er weer helemala bij! Eigenlijk zie je deze winter gewoon alle kleuren. Duik dus maar een diep in je kast om je oude shirts weer te voor schijn te halen en met elkaar te combineren!


Categorie: Trends


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer