vrijdag 16 oktober 2009


Het word een bonte herfst!

Het word een bonte herfst; knuffelzachte, trendy artikelen van imitatie bond! Allerlei soorten en maten jassen hangen voor je klaar! Jassen met een lekker warm nep bond. Ook de gilletjes ontbreken er dit seizoen zeker niet aan! Makkelijk en overal bij te combineren! Ze zijn er in verschillende texturen en maten!

V40815_299

De top 5 van dit seizoen; Hieronder komt een rijtje met de must haves van dit seizoen. Eigenlijk kan dat niet ontbreken in je collectie!

– Tassen; ruitjes, leer, paars, ze zijn er werkelijk in alle modellen die je maar kan bedenken!

W48041_706

– Boots met gespen; bij een broek, rokje of legging? Ze kunnen er overal bij! Ze zijn verkrijgbaar in handige basis kleuren zoals zwart, grijs en bruin etc.

X10440_001

– Sjaals; werkelijk in alle patronen! Leuke vlotte sjaals die je outfit net wat meer geven! Wat veel terug komt in accessoires dit seizoen is okergeel! Ook allerlei soorten groen zie je erg veel! Modieuze kleuren met een heerlijk herfst tintje!

V15244_463

 

– Baretten en patten; ijskoud buiten maar je doet toch maar liever geen muts op. Dit seizoen moet je dat wel doen, ook als het niet koud is! Het is echt een eyecatchers geworden! Precies het zelfde kleurtje nodig als je outfit, geen probleem, in alle kleuren zijn ze verkrijgbaar!

X48303_701

De afgebeelde afbeeldingen komen uit de webshop van esprit!


Categorie: Trends


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer