vrijdag 18 september 2009


Modetrends najaar 2009!!

Waarschijnlijk heb je de wintercollecties alweer gespot in de winkels! Alle winkels hangen al weer helemaal vol met de leukste collecties! Maar wat zijn nu eigenlijk de trends voor dit najaar?

Zoals je misschien is opgevallen komt zwart, paars en grijs overal voor! Dat is in ieder geval een toonaangevende trend dit najaar! Maar daar blijft het niet bij, dit najaar zijn er ook kleuren die we een lange tijd niet hebben gezien, zoals groen en oranje. Er zijn ook weer veel drukke, aparte printjes te zien! Zo veel mogelijk kleuren bij elkaar! Ook de jurkjes en de tuniekjes blijven helemaal in!

Ook leer kan het helemaal maken dit najaar! Jassen in allerlei verschillende soorten, en ook kleuren! Grove beisels gecomineert met stoer leer in de kleuren van herfstbladeren is helemaal hot!

Er zijn dus weer veel nieuwe trends, en ieder zen smaak zit er vast wel tussen! En als je meer wilt weten over de nieuwe collecties? Ga dan heerlijk een dagje shoppen!

728137388_5_6TjP  728137438_5_OOn5


Categorie: Trends


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer