vrijdag 11 september 2009


Van bondstola’s tot dubbele riempjes

large.lieslaarstrend[1]

Een outfit is natuurlijk niet compleet zonder accessoires. Die geven net het tintje aan de kleding waardoor je denkt: hé, dát ziet er leuk uit! Maar wat is er nu in de mode deze herfst en winter? Dat moet je natuurlijk wel weten… Daarom ben ik de accessoirewereld ingedoken opzoek naar de hipste riemen, sandalen, laarzen en sieraden voor jullie!

  • Bondstola’s zijn zeker in deze herfst. Verschillende bekende merken hebben ze om de halzen van hun modellen gedrapeerd op de catwalk.
  • Plooien in accessoires zijn ook veel gezien. Het hoeft niet alleen in kleding, maar het kan ook in je tas of schoenen gezien worden!
  • Met een tasje van reptielenleer kun je zeker voor de dag komen op een feestje. Het ziet er feestelijk uit en geeft je outfit wat aparts.
  • Lieslaarzen… misschien denk je dan aan sloten, maar het kan ook erg charmant zijn. Een laars tot boven de knie met een korte rok of broek erover.
  • Riemen, of het nou een driedubbele of een enkele, smalle riem is. Hij kan niet gemist worden. Het liefst midden in de taille en van een donkere kleur. En dan kan je hem ook nog op een aparte manier dragen…

lanvinriem[1] large.plooi[1]

Zo zie je maar weer, zelfs op het gebied van accessoires kan veel veranderen. Zoek de passende accessoires bij elkaar, kijk wat bij jou stijl en smaak past, en waan je op de catwalk!

Bron: www.styletoday.nl


Categorie: Trends


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer