maandag 27 juli 2009


Men at Work

MAW_Women_Summer09_001[1]

Stoer, maar ook schattig. Vrouwelijk, maar toch gewaagd. Duur, maar wel merkkleding.

Je staat voor keuzes bij Men at Work. Stoere slimfit jeans met een wit hemdje, of een vrouwelijk topje met een merkrokje? Het is maar net wat je stijl, smaak, en lichaamsvorm is. Kies wat het beste bij jou past.

MAW_Women_Summer09_002[1]

Vooral stoere vrouwen kunnen bij Men at Work hun slag slaan. Volop merk jeans en met simpele shirtjes zijn er te krijgen. Veel jurkjes zul je hier niet vinden. Er staat er maar een op de siteā€¦ ook de meeste schoenen zijn niet heel erg vrouwelijk. Veel sneakers, hier en daar een hakje. De accessoires beginnen als iets vrouwelijker te lijken, hoewel hier ook veel basic riemen verkrijgbaar zijn. Maar er zijn zeker leuke shawls en sieraden te krijgen.

MAW_Women_Summer09_003[1]

Het zal wel duidelijk zijn: dit merk is voor de moderne, stoere jonge meid, die van iets gewaagd houdt, maar niet te veel uit te toon wil vallen. Zij houdt niet van jurkjes of rokjes en loopt het liefst op sneakers!


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer