vrijdag 24 juli 2009


Jeans Centre

slideshow1[1]

EDC by Esprit, Cars, LTB, Wrangler, Garcia, QS… zulke merken kun je vinden bij de Jeans Centre. De winkel staat bekend om zijn spijkerbroeken, maar ze hebben er ook jurkjes, truien en shorts. Ze hebben er alle soorten, maten, kleuren en modellen jeans. In de webshop en in de winkel. Ook de shirts, topjes, blousjes, bolero’s en vestjes zijn leuk. Niet zo vrouwelijk, maar lekker casual. En wie wil dat niet af en toe?

jc

Ook hebben ze er jurkjes, rokjes, leggings en (beach)shorts bij de Jeans Centre. Lekker voor in de zomer, aan het strand of op een terrasje. De prijzen zijn iets boven het gemiddelde, dat komt omdat ze bekende merken verkopen. De kwaliteit is in ieder geval goed.

jc2

Ben jij op zoek naar een spijkerbroek, een shirt of iets anders casual? Neem een kijkje bij de Jeans Centre en je vindt er allicht iets van jou stijl, merk, model of kleur! De collectie is niet heel uitgebreid in de webshop, maar toch erg gevarieerd.


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer