dinsdag 21 juli 2009


Jane Norman

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

Vrouwelijkheid ten top. Waar je ook kijkt, bij de jurkjes, broeken, topjes of sieraden. De vrouwelijkheid en elegantie straalt je tegemoet. Ook hier houden ze zich aan de mode: op de zomerjassen zit een revèrkraag, de pijpen van jeans worden weer iets wijder en je ziet nog steeds veel bolero’s. Jane Norman kun je vinden in de V&D in alle grote steden. Het merk is niet apart duur, maar ze hebben er hele leuke accessoires, schoenen, tassen en natuurlijk kleding!

Als je in de webshop geen idee hebt hoe het staat, kun je klikken op ‘wardrobe’. De kleding staat dan in het venster ‘wardrobe’, waar je het bij elkaar kunt zetten en kan kijken hoe het staat. Dat is erg handig bij schoenen, tassen en sieraden. Zo koop je nooit iets online wat niet leuk staat!

032050636_1[2]031143662_1[1]032050536_1[2]

De collectie staat ook gesorteerd op gelegenheden. Zo is er een afdeling voor ‘neon nights’, ‘sunshine style’ en ‘schooldays’. Zo kun je precies zien wat ze voor welke gelegenheid hebben.

Zoals je ziet: vooral de jurkjes zijn het bekijken waard!


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer