donderdag 9 juli 2009


O’neill

oneill1

Op de site van O’neill wordt je door zon(nebank)gebruinde meisjes meegenomen naar de zee, de golven, de surfboarden en het strand. Een heerlijk vakantiegevoel overstroomd je…  je kunt kiezen of je sport of casualkleding wilt, en dan kan het winkelen beginnen!

De zomercollectie van O’neill is vrolijk, sportief en kleurrijk. Je zou zoiets nooit in de winter aantrekken, het is te zomers en het nodigt daarom zeer uit om alles eens goed te bekijken.

Volgens O’neill bestaat de zomer uit zonneschijn, en als de zon buiten niet schijnt, moet de zon ‘from the inside’ schijnen… de kleding is vrolijk, er wordt niet zoveel aandacht besteedt aan de details, maar de meeste printen en modellen zijn erg leuk. Er zijn niet veel accessoires bij nodig om het geheel compleet te krijgen. Vooral de bikini’s zijn zeker het bekijken waard, leuke printjes zien er sportief uit.

oneill2

Ook de online shop ziet er uitnodigend uit, maar helaas denken ze nog niet aan uitverkoop… jammer, want de meeste kleding is best geprijsd. Maar toch, wil jij nog snel iets aanschaffen voor de vakantie en wil je er ’s zomers bijlopen? Of heb je nog een bikini nodig om deze zomer te schitteren op het strand? Ben je altijd vrolijk en hou je van kleur? Sla dan nu je slag bij O’neill en ga stralend op vakantie!


Categorie: Leuke winkels


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Grubb Tip dit artikel! Plaatsen/stemmen op Netjes.be Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Reageer